politieke strijd tussen CDA en SP botst in de lucht

WASSENAAR- vanmiddag heeft een promotievliegtuigje een noodlanding moeten maken na een kleine botsing in de lucht met een ander promotievliegtuigje.

Onze coordinator haaglanden is op dit moment ter plaatse om meer informatie in te winnen, alsmede foto’s ter plaatse te maken.

De piloot is ongedeerd.

verdere infomatie volgt.

Van onze coördinator haaglanden.

na een behoorlijke aanloop naar de locatie van het daadwerkelijke incident tref ik een klein sportvliegtuigje aan is aangevlogen door een tweede sportvliegtuig.

Volgens de piloot van het vliegtuig dat de noodlanding heeft in moeten zetten is de uitlaat van een ander bannervliegtuig tegen zijn linkervleugel aan gekomen waardoor er een behoorlijke beschadiging is ontstaan aan de bovenzijde van zijn vleugen en zijn stuurflap is kromgeslagen.

Na het afwerpen van zijn banner heeft hij zo snel mogelijk een noodlanding ingezet op het strand.

Kort hierna heeft hij contact gehad met verkeersleiding rotterdam om te controleren of het andere vliegtuigje wel veilig was aangekomen, dit was gelukkig wel het geval.

De andere piloot heeft nog niets van zich laten horen.

Op het strand komt zometeen nog de politieheli om een camera af te leveren voor het technisch onderzoek, zodra dit is afgerond word het vliegtuigje op een dieplader afgevoerd naar Goes.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>